Skoči na glavno vsebino

Otroci nabrali nepozabne spomine.
Marijanišče v Veržeju je postalo pravo zatočišče za otroke, ki si želijo preživeti aktivne in poučne dni v objemu narave. V teh dneh so otroci enote Melinci, Gančani in Ižakovci doživeli izjemno izkušnjo, polno zabave, učenja in druženja. Poglejmo, kaj vse so doživeli v dveh dneh nepozabnih doživetij:

Prvi dan:
Najprej je sledil ogled čebelnjaka Tigeli, kjer so spoznavali čarobni svet čebelarstva in degustirali medene pridelke.
Nato smo prispeli v Marijanišče polni pričakovanj in bili prijazno sprejeti. Po namestitvi v svoje udobne sobe so se odpravili na okusno kosilo, ki jim je dalo energijo za nadaljnje dogodivščine.
Sledila je delavnica kjer so se preizkusili v lončarskih spretnostih, in si oblikovali unikatne izdelke iz gline.
Popoldne so otroci raziskovali okolico Marijanišča, spoznavali zanimivosti kraja, ter se povezovali skozi različne igre in dejavnosti. Nato so se preizkusili v športnih, ustvarjalnih in družabnih dejavnostih v samem Marijanišču.
Zaključek dneva je bil poln zabave – po okusni večerji so se otroci prepustili zabavi na pižama parti-ju, kjer so se vrteli ob ritmih glasbe in napolnili z nalezljivim smehom.

Drugi dan:
Otroci so začeli dan s svežo jutranjo telovadbo, ki jih je pripravila na nove dogodivščine. Po energičnem jutranjem gibanju so si privoščili okusen zajtrk.
Nato so se odpravili na daljši fit sprehod in obisk domačih živali, ter si ogledali znamenitosti Veržeja. Po športnih aktivnostih na igrišču NK Veržej so uživali v osvežujočem pikniku in prigrizku iz nahrbtnika.
Popoldne so se sproščali v parku in se nato posladkali s sladoledom. Zadnje ure letovanja so preživeli na bljižnjem igrišču, kjer so še zadnjič povezali svoje prijateljstvo in energično zaključili dva čudovita dneva v naravi.
S takšnim programom je Marijanišče v Veržeju postalo priljubljena destinacija za otroke, ki si želijo ne le zabavati, ampak tudi učiti ter ustvarjati trajne spomine.

Dostopnost